Nieuws

Sinterklaas intocht Tinte

Het is eindelijk weer zover, jongens en meisjes! Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Tinte om samen met jullie hèt Sinterklaasfeest te vieren in de Odiaan.

Sinterklaas laat ons weten dat hij samen met zijn Pieten op zaterdag 21 november a.s. rond de klok van 13.30 uur bij de Molik aan de Colinslandsedijk in Tinte aan zal komen. Aldaar heet de burgemeester Sinterklaas welkom. Daarna volgt de intocht samen met muziekvereniging De Volharding uit Oostvoorne. Zijn jullie ook zo benieuwd wat de Pieten dit jaar weer bedacht hebben om de intocht onvergetelijk te maken? Nog een weekje wachten en we gaan het zien…..

Sinterklaas heeft gevraagd of alle kinderen die jonger zijn dan 12 jaar twee stickers willen mee nemen met daarop naam en leeftijd. Plak de ene sticker op je kleding of hoed, want Sinterklaas weet natuurlijk al jullie namen, maar die Pieten…. die zijn soms wat vergeetachtig. Hou je van knutselen, maak dan een mooie Sint– of Pietenmuts met je naam er op en zet deze op. De andere sticker mag je inleveren bij binnenkomst van de Odiaan. Je weet maar nooit waar het goed voor is!

Het belooft weer een super Sinterklaasfeest te worden. Sinterklaas rekent op jullie komst!!
Pagina terug