Nieuws

Pieten nieuws

Sinterklaas in Tinte


Het is eindelijk weer zover jongens en meisjes! Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Tinte om samen met jullie hèt Sinterklaasfeest te vieren in de Odiaan.


Sinterklaas laat ons weten dat hij samen met zijn Pieten op zaterdag 22 november a.s. rond de klok van 13.15 uur bij de Molik aan de Colinslandsedijk in Tinte aan zal komen.  Aldaar heet de burgemeester Sinterklaas welkom. Daarna volgt de intocht samen met muziekvereniging Volharding uit Oostvoorne.


Sinterklaas heeft nog verteld dat ook dit jaar weer alle kinderen die jonger zijn dan 12 jaar een rechter- of linkerschoen extra mee mogen nemen. Plak op deze schoen een sticker met je naam en leeftijd.  Lever deze schoen na de intocht in bij binnenkomst van de Odiaan …. je weet maar nooit……! Als het feest is afgelopen, krijg je je schoen weer mee naar huis.


Sinterklaas weet natuurlijk al jullie namen, maar die Pieten…die zijn soms wat vergeetachtig. Sinterklaas heeft daarom het volgende idee: maak een mooie (Sint – of Pieten) muts met je naam er op en zet deze op. Een leuke sticker met je naam op je shirt is ook geweldig.


Zijn jullie ook zo benieuwd wat de Pieten dit jaar weer bedacht hebben om de intocht onvergetelijk te maken?? Nog een weekje wachten en we gaan het zien…..


Het belooft weer een super Sinterklaasfeest te worden. Sinterklaas rekent op jullie komst!!

Pagina terug