Nieuws

Aankomende zaterdag Rommelmarkt Tinte!

Op zaterdag 12 april, de laatste ophaaldag t.b.v. de rommelmarkt in Tinte,  waren er 8 wagens onderweg, hielpen 37 medewerkers mee, werden  de 40 adressen  bezocht, waren veel beschikbare kuubkisten vol,  raakte de schuur bij Arie Boogert flink gevuld en bleek de schuur aan de Kade (met een enorme toename van ‘Reier’s hoek’) super gesorteerd.

Conclusie: het kan niet anders of er is op de rommelmarkt van zaterdag 19 april aanstaande  voor ieder wat wils……………………..
Stichting Tinte 400 is weer bijzonder trots op het grote aanbod aan zeer mooie bruikbare spullen dat zij u mag presenteren. De medewerkers hebben deze spullen bij vele adressen mogen ophalen. Niet meegeteld zijn de gulle gevers, die tijdens de ophaaldagen hun spullen kwamen brengen! Enorm bedankt!

Wat kunt u waar vinden op de markt?
Op het plein achter de Odiaan staat de kraam vindt u de overheerlijke Tintese oliebollen. De kramen van de markt worden geplaatst langs de Kade en op het plein van de Odiaan. Het meubelplein is op het erf van Bouwen en Matty  Scheijgrond. In de Odiaan is een tijdelijk ingericht bruin café waar de marktbezoeker terecht kan voor een verse bak koffie of thee, of voor een andere versnapering. Daartegenover draait vrijwel de gehele dag het rad van avontuur. Dit jaar vindt er ook weer een superronde plaats! Laat die kans niet voorbij gaan. Mooie prijzen zijn er ook te winnen bij het verlotingbord.

Lunchen op de rommelmarkt? Natuurlijk! Naast een oliebollenkraam is Tinte deze dag een friteskraam, wafelkraam en een poffertjeskraam rijk. En dan zijn er natuurlijk de diverse kramen  met daarin, veelal zeer goed gesorteerd, de verschillende verkoopwaar: o.a. elektrische apparatuur, lampen, grammofoonplaten, cd’s , agrarische producten uit de nabije omgeving,  huishoudelijke artikelen, en ga zo maar door.

De Tintese rommelmarkt, doorgaans één van de eerste markten in het seizoen,  staat alom bekend om de gezellige sfeer die er heerst en is de moeite van een bezoekje zeker waard.

Belangrijk:
Kaarten voor het jubileumzomerfeest van 14 t/m 20 juli a.s. zijn tijdens de rommelmarkt verkrijgbaar in het bruin café. U kunt ook al kaarten kopen voor uw plaats op de ‘Tinte Kemping’! Inschrijven voor het ontbijt en de barbecue tijdens de feestweek is tijdens de rommelmarkt al mogelijk! Let op vol is vol! 

De rommelmarkt start zaterdagmorgen 19 april om 9.00 uur precies. De eindtijd is vastgesteld op 15.30 uur in de middag!
U bent als bezoeker van harte uitgenodigd!


Pagina terug