Nieuws

Zomerfeest 2013

Op donderdag 4, vrijdag 5 & zaterdag 6 juli wordt Tinte weer op zijn kop gezet voor het Zomerfeest Tinte 2013! Dit jaar gaan wij er alweer voor de 24ste keer een feestje van maken. Met trots presenteren wij u dan ook ons programma. Het Zomerfeest gaat van start met een avond op de donderdag die u niet mag missen. De vrijdag staat in het teken van Ska muziek en op zaterdag sluiten we het Zomerfeest af met een waar feestje! Op ons programma staan optredens van onder anderen: ………….leest u maar mee.

We verwelkomen De Juf, wie kent hen niet! De Juf speelt eigen nummers, maar ook covers van Doe Maar, Bløf, Van Dick Hout en Borsato. En wat dacht u van de Dorsvlegels, waar zij zijn is het altijd feest! Het dweilorkest van de Fanfare ‘Ons Genoegen’ uit Rockanje maakt er een gezellige boel van. De band “Wij zijn gestrand”moet u zeker gaan zien. Zij maken frisse zomerse bewerkingen van Nederlandse popliedjes. Someday heeft haar muziek geïnspireerd op John Mayer en Lenny Kravitz. Dat belooft zeker wat.  Natuurlijk is de Elektruck op de donderdag- en vrijdagavond ook weer van de partij.

De band Russkaja uit Oostenrijk belooft een waar spektakel te worden. Deze Balkan ska groep zorgt voor springen, hossen, dansen, zingen, juichen en klappen. Dan zijn er de Bazzookas, de bekendste ska rockband van het moment. Woorden als magisch, explosief en episch zeggen genoeg en natuurlijk   Peen, onze ska band uit de buurt, met Jamaicaanse nummers en Engelse  ska. Denk aan Madness, Specials en Bad Manners.  Onze bekende DJ Dennis Beesemer maakt de avond zeker compleet.

De Westcoast Jazzband zal op veler verzoek weer Dixiland en New Orléanscomposities ten gehore brengen.  En wat dacht u van de Masters of Beauty? Onze bijzondere kappers. Zij toveren het publiek om in kunstobjecten! De Hermes House Band speelt elke zaal plat. Eeuwig jong en gegarandeerd feest! We verwelkomen ook de  DJ's Wipneus & Pim. Zij zorgen voor euforische feestvreugde, spelen de leukste Dance Classics en bewerkstelligen een super meezingfactor. Tot slot presenteren wij u de Ruble Jetts uit de USA. Een geweldige band. De muzikanten spelen blues en country en vooral rauwe rockabilly.

Ook de kinderen zijn we natuurlijk niet vergeten! Op de zaterdagmiddag kunnen de kinderen weer meedoen met de brandweerwedstrijden en er zal een theatershow zijn van Theater Hilaria.

De Locale kwaliteiten van plaatselijke artiesten kunt u op de zaterdagmiddag beluisteren als popgroep de Tintunes en het Dagorkest Voorne Putten en Rozenburg hun optreden verzorgen. Straattheater ontbreekt natuurlijk ook niet en alvast als voorproefje op ons jubileum jaar hebben wij alle dagen een heus Reuzenrad op ons feestterrein. Het publiek heeft in wel 16 gondels  een 360 graden uitzicht over het landschap.  Jonas & Friends is een mobiele act, komt dat zien…..

Nieuw zijn 3 Graffiti artiesten. Zij zullen de 3 dagen hun kunst met ons delen. Ook kinderen mogen zich deze kunst eigen maken. Dus kunstenaars geef uw verborgen talent eens de ruimte!

We zijn blij ook de helikoptervluchten weer als toevoeging op ons feest het hebben. Zij kunnen u zaterdagmiddag en/of  zaterdagavond van een geweldige vlucht  boven mooi Tinte (en omstreken) laten genieten.

In 2014 vieren wij ons 25 jarig jubileum en dat gaan wij vieren met een week lang feest. Noteer dan ook alvast de volgende data in uw agenda: 14 t/m 20 juli 2014 het 25e Jubileum Zomerfeest Tinte. 

Stichting Tinte 400 wenst haar bezoekers een geweldig zomerfeest toe!!

Pagina terug