Nieuws

Medewerkersavond 6 maart a.s.

Medewerkeravond Tintese rommelmarkt 6 maart 2013
Zesde ophaaldag 16 maart 2013 in Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis

Op woensdag 6 maart 2013 organiseert Stichting Tinte 400 in het Verenigingsgebouw aan de Strypsedijk 50A te Tinte haar jaarlijkse medewerkeravond. Op deze avond, die om 20.00 uur begint, maar waar de koffie en thee natuurlijk al ruim een kwartier voor die tijd op u staan te wachten, kunt u zich opgeven om mee te werken aan de organisatie van de rommelmarkt. Deze wordt, zoals inmiddels bekend verondersteld mag worden, op zaterdag 30 maart in de kern van het dorp georganiseerd.

Gewoontegetrouw grijpt het bestuur deze avond de gelegenheid aan om in het programmagedeelte na de pauze weer de definitieve opzet van het zomerfeest bekend te maken. Dit feest, dat op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli wordt gevierd, belooft ook in 2013 weer een gezellig en zeer afwisselend gebeuren te worden.

Medewerkers die niet in staat zijn om deze medewerkeravond te bezoeken, kunnen hun hulp natuurlijk ook telefonisch aanbieden. Opgave bij Huib Koppenol (0181  314046) of Annelies den Bakker (0181  416925). Alvast bedankt!

De, dan inmiddels al weer, zesde ophaaldag op rij vindt plaats op zaterdag 16 maart. Inwoners van de gemeenten Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis die iets aan de Tintese rommelmarkt willen schenken, verzoeken we vriendelijk dit voor vrijdag 15 maart telefonisch door te geven (klik hier).

Indien u geen kans ziet uw spulletjes op deze korte termijn aan te leveren, kunt u deze ook nog kwijt op de laatste ophaaldag zaterdag 23 maart. 

Wie zijn nu die medewerkers?
Op 2 maart jl. hebben we voor aanvang van het ophalen van uw aangeboden spullen een groepsfoto gemaakt achter de schuur van de familie Scheijgrond. Een van deze mensen kan dus nadat u uw adres doorgegeven heeft, op een zaterdagochtend bij u aanbellen.  Natuurlijk zijn dit niet alle (van de meer dan 200) medewerkers die Stichting Tinte 400 rijk is.


Pagina terug