Nieuws

Trek in Tintese oliebollen...???

Marcel den Bakker, Matty Scheijgrond en Roald Rehorst gaan ’s nachts al bakken, zodat u bij aanvang van de rommelmarkt op 30 maart a.s. weer kunt genieten van de overheerlijke Tintese oliebollen. Dat is zeker iets om naar uit te kijken. U bent van harte welkom. Maar voor die tijd, komen we graag bij u langs om uw bruikbare spullen op te halen.

De 3e ophaaldag op 2 februari jl. was overigens weer een succesvolle, met 36 adressen, geen glad weer, veel gezelligheid en mooie spullen. Wellicht kunnen wij u op 30 maart weer blij maken, met “net dat ene vaasje, die oude lijst, uw eerste grammofoonplaat of mooie borduurzijde” waar u naar op zoek bent!

De, dan inmiddels al weer, vierde ophaaldag op rij vindt plaats op zaterdag 16 februari. Inwoners van de gemeenten Westvoorne en Brielle die iets aan de Tintese rommelmarkt willen schenken, verzoeken we vriendelijk dit vóór vrijdagavond 15 februari telefonisch door te geven. (Klik hier voor meer info)

Indien u geen kans ziet uw spulletjes op deze korte termijn aan te leveren, kunt u deze ook nog kwijt op de zaterdagen 2, 16 en 23 maart.
Pagina terug