Nieuws

Dikke trui, sjaal ...

Dikke trui, sjaal, muts, handschoenen, een extra broek en dikke sokken………….


De medewerkers van Stichting Tinte 400 hadden deze hard nodig voor het ophalen en sorteren voor de 25ste rommelmarkt Tinte.


Afgelopen zaterdag 19 januari 2013 heeft alweer de tweede ophaaldag t.b.v. de 25ste rommelmarkt in Tinte plaats gevonden. Het is iedere keer verbazingwekkend hoeveel medewerkers zich inzetten voor de rommelmarkt. Om 9 uur verzamelden de 36 medewerkers zich in de boerderij van Bouwen en Matty Scheijgrond, dik aangekleed tegen de kou en popelend om aan de slag te gaan. De ophaaladressen worden verdeeld (dit keer maar liefst 34 adressen!) en de teams gaan op pad. Er komt van alles binnen: potten, pannen, boeken, curiosa, elektronica, kleding, antiek, speelgoed, fietsen, meubels etc. Tussen het ophalen en sorteren door wordt er in de Odiaan koffie gedronken om weer even op temperatuur te komen. Hierna weer aan de slag!


Op zaterdag 30 maart 2013 organiseert Stichting Tinte 400 haar 25ste rommelmarkt! Beschikt u ook over spulletjes die u graag aan de Tintese rommelmarkt wilt schenken, dan kunt u dit kenbaar maken. (Klik hier voor meer info).


De ophaaldagen in de volgende maanden zijn: 2 en 16 februari, 2, 16 en 23 maart.

Pagina terug