Nieuws

Kerst in Tinte

Kerst … stal … Kerst … bomen … Kerst ... tuinverlichting ... ontsteken van de lichtjes in Tinte.


Zaterdag 8 december 2012 om 19.00 uur ontsteken van de lichtjes van de Kerstboom bij de Kerststal. Proef de Kerstsfeer in mooi Tinte.


Op zaterdag 8 december zal de Kerststal ingericht worden door de verschillende verenigingen en besturen in Tinte en zal ook daar de Kerstboom al staan. Om Tinte nog wat extra aan te kleden in deze feestmaand zullen deze zaterdag medewerkers van Stichting Tinte 400 een 50-tal Kerstbomen door het dorp (binnen de bebouwde kom) verspreiden. De inwoners van Tinte zullen deze feestelijk versieren. Net als de afgelopen drie jaar willen we de lichtjes van de Kerststal en de Kerstboom wederom feestelijk ontsteken met muziek, chocolademelk, enzovoort. We zijn blij 9 blazers van het Dagorkest Voorne Putten Rozenburg te mogen ontvangen om de avond sfeervol in te luiden. Het u wel bekende draaiorgel maakt het feest compleet. Het is gebleken dat deze avond een mooie gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en de decembermaand een schitterende glans te geven in Tinte. U komt toch ook?


Dat brengt ons naar de decembermaand. Wij willen ook dit jaar vragen aan de Tintenaren om hun tuin weer te versieren. En maakt u eens een winterwandeling door mooi verlicht Tinte, dat zal zeker de moeite waard zijn.

Klik hier voor meer info.

Pagina terug