Nieuws

Tinte mag u niet missen!

Stichting Tinte 400 biedt u wederom een gevarieerd programma aan. 


Donderdag 5 juli heeft als thema Classic Rock. Focus, met Thijs van Leer en Pierre van der Linden, geeft de donderdagavond een geweldige start van het zomerfeest. Voor u treedt ook op: The Rubettes featuring Bill Hurd.  Deze band geeft de nostalgie nog meer ruimte. De herinneringen zullen zeker herleven bij het beluisteren van de nummers, die deze band ten gehore zal brengen. Kinksize maakt de avond met compleet vele jaren 60 covers. De Elektruk voor de jeugd mag op donderdag en vrijdag niet ontbreken. La Cuisine Macabre, is een bijzonder en zeer mooi straattheater.


Op vrijdag 6 juli wordt u meegenomen naar de Après ski hut. Het Feestteam, Starkoo, Briljant en Ski Hut On Tour laten u proeven van de sfeer van de Après ski. Met superhits en meezingers, wordt deze avond een feest! Het levend kunstwerk schittert vrijdagavond in de vorm van een bodypaintshow .


De jeugdbrandweerwedstrijden zijn al jaren een vast onderdeel van het zomerfeest op de zaterdagmiddag. Deze 7e juli kunt u ook genieten van het Dagorkest Voorne Putten en Rozenburg en het popkoor uit Tinte de TinTunes. Het kindertheater Jarno di Parno is een theater wat de jeugd niet mag missen. Zaterdagavond 7 juli kunt u via de site zelf uw nummers van de avond samenstellen via de Juke Box. Big Benny’s Show Orchestra heeft met The Juke Box On Tour een interactie met het publiek bewerkstelligd. U kunt via een link op ww.tinte.nl naar de site van BBSO en de leukste nummer uitkiezen. De 50 meest gekozen nummers worden dan ten gehore gebracht. Ben Cramer treedt deze avond ook op. Hij zingt niet alleen eigen nummers, maar maakt ook een keuze uit de Juke Box nummers! The Nickel Slots brengen op het buitenpodium de country rock tot leven. Het bijzondere straattheater Jarni di Parno zal in de avond ook zijn opwachting maken! Na een groot succes vorig jaar zal The Privat Party er zijn voor de Silent Disco. Dit jaar met 2 DJ’s. En als klap op de vuurpijl treedt Kelly de Vos op met de act ‘Aerial Tissu’ ( een act met circusdoeken: hoog in de tent).


En deze middag en avonden kunt u gezellig uit eten……….op het eetplein op de feestweide!


Het centrum is deze dagen afgesloten voor alle verkeer. U kunt parkeren op de weide aan de Hortweg en (ja u leest het goed…) op de trein stappen naar de zomerfeestweide aan de Lodderlandsedijk. 


Stichting Tinte 400 heet u van harte welkom en wenst u een geweldig feest toe.

Pagina terug