Nieuws

Kern met Pit

Het jaar vliegt voorbij. Zoals je waarschijnlijk weet doet  Verenigingsgebouw Tintestein mee aan de editie van Kern met Pit 2016.  
Dit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) om binnen een jaar ideeën voor verbetering van de leefomgeving te realiseren.

In januari 2017 zal in elke provincie een bijeenkomst worden georganiseerd door Kern met Pit, waar de predicaten en de cheques van  
1000 euro worden uitgereikt aan de projecten die hun doelen hebben behaald. Daarnaast krijgt per provincie één project een extra blijk van waardering: de Kern met Pit trofee en nog eens 1.500 euro extra. De provinciale trofeewinnaar wordt mede bepaald door stemmen van het  Nederlandse publiek. Dit stemmen kan tot 31 december 2016, via de website van Kern met Pit.

Bij deze dan ook de vraag of je wil stemmen op het project Verenigingsgebouw Tintestein. Zo vergroot je dus de kans op de provinciale trofee! Doe dit dus voor 31 december 2016!

Stemmen gaat via www.kernmetpit.nl<http://www.kernmetpit.nl>. Om te  kunnen stemmen moet je je registreren met je emailadres.
Gevraagd wordt een naam en emailadres in te vullen zodat er gecontroleerd kan worden dat er maar 1 keer gestemd wordt per  
emailadres, wel zo eerlijk. De gegevens worden verder niet gebruikt en ook niet aan derden verstrekt. Je ontvangt een email die je moet bevestigen, vervolgens verschijnen de stemknoppen en kan er op 1 project gestemd worden. Je kan het project vinden door 'tintestein'  in te tikken in de zoekbalk. Daarna stem je door te klikken op de stemknop.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking, namens Stichting Tinte 400 en Ons Tintestein
Pagina terug