Zaterdag

Zaterdag 8 juli 2017 '(Verkleed)Feest en Gekkigheid'
Zaterdag is er een doorlopend programma. Neem je toegangskaartje 's middags al mee dan hoef je tussendoor niet naar huis om dit alsnog op te halen! 

Middagprogramma Muziek en Kinderactiviteiten  | Gratis toegang

GROTE TENT

Shantykoor 3 x niks I 16:15 - 17:15 uur
Het repertoire bestaat uit Nederlandse potpourri's en zeemansliederen, maar ook de Engelstalige shanties ontbreken uiteraard niet. De liedjes gaan over alles wat een zeeman roert, zijn schip, de zee, zware stormen, dronkenschap en uiteraard de vrouwen.
Naar de website van 3 x niks. 

STC PODIUM

Dagorkest VPR  I 15:00 - 16:00 uur
Het Dagorkest VPR is het jongste blaasorkest op Voorne, Putten en Rozenburg en is ontstaan uit een samenwerking van alle muziekverenigingen op deze eilanden. Het orkest staat onder leiding van dirigent Cees Kramer Sr en bestaat uit geoefende blazers en slagwerkers.
Naar de website van Dagorkest VPR.

Sea Sound Big Band  I 17:15 - 18:00 & 18:30 - 19:15 uur
Het orkest heeft een herkenbaar en eigentijds repertoire met een dansbare mix van bekende swing, pop en latin-nummers.
Naar de website van Sea Sound Big Band. 

FEESTTERREIN

Helikopter rondvlucht I v.a. 14:00 uur
Altijd al Tinte en omstreken vanuit de lucht willen bewonderen? Dit is je kans! 
Klik hier voor een overzicht van de tarieven van Prince Helicopters.

Jeugdbrandweerwedstrijden I 13:00 -15:00 uur
De jeugdbrandweerwedstrijden zijn ieder jaar weer een succes en zijn dan ook een niet weg te denken programmaonderdeel van het Zomerfeest Tinte. Er zijn dit jaar weer prachtige bekers te winnen in de diverse leeftijdscategorieën.  

Pony rijden 'Stal Flicka' I 13:00 - 17:00 uur
Altijd al eens willen pony/paardrijden? Vandaag kan het! Geheel verzorgt door Stal Flicka. 
Naar de website van Stal Flicka.

Kameelrijden I 13:00 - 17:00 uur
Deze dag kun je niet alleen op een pony of paard rijden maar ook op een kameel! 

Schminken & Glitter tattoos I 13:00 - 17:00 uur

Circusspeelplaats 'Circus Rotjeknor' I 14:00 - 17:00 uur  
Op de circusspeelplaats kunnen kinderen (en ook hun ouders natuurlijk) koorddansen, ballopen, eenwielfietsen, stelten lopen, draaien met bordjes, diaboloën en natuurlijk jongleren!
Naar de website van Circus Rotjeknor.

Diabolo Huub's kindershow I 15:00 - 15:45 uur  
In deze voorstelling laat Huub een aantal spetterende acts zien, zoals de jongleer act en zijn beroemde diabolo act (waarmee hij verschillende keren op tv is geweest en prijzen heeft gewonnen). Natuurlijk wordt er ook veel gegoocheld, waarbij het lijkt alsof er van alles misgaat. Maar met behulp van de kinderen komt het toch allemaal weer goed en wordt het onmogelijke mogelijk!
Naar de website van Huub.

Sprietlopen I 16:15 - 18:00 uur
Net als vorig jaar wordt er opnieuw een parcours uitgezet over de watering heen. IEDEREEN mag zich hiervoor inschrijven, het is voor jong en oud! Wie haalt droog de overkant?? 


Avondprogramma | Entree voorverkoop € 15,- (aan de kassa € 20,-) 
(Verkleed)Feest en Gekkigheid'

Kom verkleed (thema feest en gekkigheid) en krijg een ludiek presentje (beperkte oplage). 


GROTE TENT

Pistons I 19:15 - 20:00 uur
The Pistons is een energieke Rock ‘n Roll band die sinds februari 2014 hard aan het rocken is. Zij spelen veel covernummers wat gaat van de wat rustige Bluesrock tot Hardrock/Metal. The pistons probeert hoe dan ook het dak eraf te blazen met muziek wat voor ieder wat wils is. 
Naar de website van the Pistons.

One Two Trio I 20:45 - 21:30 uur
De ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.
Naar de website van One Two Trio.

Night Flight to Rio I 21:30 - 22:30 & 23:00 - 00:00 uur
De energie die Night Flight to Rio meeneemt werkt aanstekelijk. De Hits van Nu, Pop, Dance/Club, Latin, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. Mede door een vijfkoppige blazerssectie beleef je de hits van nu en vroeger als nooit te voren.
Naar de website van Night Flight to Rio.

Kees van Hondt I 00:15 - 01:45 uur
Het zijn de drie krachtigste lettergrepen van elke festivalweide: Kees van Hondt. De koning van de polka, bamboe én de opblaasboot maakt er overal een Keeswaardig feestje van. Zijn shows staan bekend om de massale verkleedpartijen, hossende mensen en oneindige polonaises.
Naar de website van Kees van Hondt. 
STC PODIUM

Peen I 21:25 - 22:15 & 22:40 & 23:30 uur
Je hoort nooit iemand zeggen: 'he bah.. peen'! Penen zijn knapperig, zoet, fris en goed voor je ogen. 'Daarom brengen wij de wereld onze Ska en Reggae covers on der naam Peen!', aldus de band. In 2006 startte deze band en groeide uit tot een 10 koppige Ska en reggae formatie die menig dansvloer op z'n kop zet. Je kent ze vast en zeker van onder meer Wallenpop, Vestingdagen en natuurlijk als huisband van Zomerfeest Tinte!
Naar de website van Peen. 

Miracle I 00:30 - 02:00 uur
Queen tribute band. De coverband Miracle heeft bewezen tot de beste tribute-bands in de wereld te behoren. De band speelt de muziek van Queen op onnavolgbare wijze en met een precisie die zijn weerga niet kent. Geen pruiken, plaksnorren en valse tanden, maar een professionele band met een compleet eigen show waar het speelplezier vanaf spat.
Naar de website van Miracle.


PAGODE TENT

Jack Cross I 20:30 - 21:25 & 22:15 - 23:15 & 23:45 - 00:40 uur
Jack Cross is in de regio Zuid Holland een begrip, al vele jaren treedt jack op als entertainer zanger en heeft al meer dan duizend feest avonden verzorgt! Repertoire; Zuid-Amerikaans, samba, merengue, salsa, balroom; foxtrot, Engelse wals, tango, rumba, cha cha, slow foxtrot,jive disco, dance, nederpop, levensliedjes en meezingers.


FEESTTERREIN

DJ Mike I 20:00 - 22:30 uur

Helikopter rondvlucht
 I tot 21:00 uur
Altijd al Tinte en omstreken vanuit de lucht willen bewonderen? Dit is je kans! 
Klik hier voor een overzicht van de tarieven van Prince Helicopters.

Blaas of Glory I 21:00 - 21:25 & 22:15 - 22:40 uur
Blaas Of Glory is een hilarische mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.
Naar de website van Blaas of Glory.

Fluor Fantastic I 21:00 - 21:45 & 22:15 - 23:00 uur
Straattheater

Beware Streetartz 
I avond
Graffiti artist 

Klik hier voor de voorverkoopadressen en locatie. 

Compleet tijdschema