Zaterdag

Zaterdag 8 juli 2017 '(Verkleed)Feest en Gekkigheid'
Avondprogramma
 | Entree voorverkoop € 15,- (aan de kassa € 20,-)

GROTE TENT

DJ

The Guilty Six
Met een energieke liveshow laat The Guilty Six je schaamteloos losgaan op de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig! The Guilty Six speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken en onder de douche. Laat je overvallen door smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour!
Naar de website van The Guilty Six.

Kees van Hondt
Het zijn de drie krachtigste lettergrepen van elke festivalweide: Kees van Hondt. De koning van de polka, bamboe én de opblaasboot maakt er overal een Keeswaardig feestje van. Zijn shows staan bekend om de massale verkleedpartijen, hossende mensen en oneindige polonaises.
Naar de website van Kees van Hondt. 
STC PODIUM

Peen
Je hoort nooit iemand zeggen: 'he bah.. peen'! Penen zijn knapperig, zoet, fris en goed voor je ogen. 'Daarom brengen wij de wereld onze Ska en Reggae covers on der naam Peen!', aldus de band. In 2006 startte deze band en groeide uit tot een 10 koppige Ska en reggae formatie die menig dansvloer op z'n kop zet. Je kent ze vast en zeker van onder meer Wallenpop, Vestingdagen en natuurlijk als huisband van Zomerfeest Tinte!
Naar de website van Peen. 


Miracle
Queen tribute band. De coverband Miracle heeft bewezen tot de beste tribute-bands in de wereld te behoren. De band speelt de muziek van Queen op onnavolgbare wijze en met een precisie die zijn weerga niet kent. Geen pruiken, plaksnorren en valse tanden, maar een professionele band met een compleet eigen show waar het speelplezier vanaf spat.
Naar de website van Miracle.


PAGODE TENT

Jack Cross
Jack Cross is in de regio Zuid Holland een begrip, al vele jaren treedt jack op als entertainer zanger en heeft al meer dan duizend feest avonden verzorgt! Repertoire; Zuid-Amerikaans, samba, merengue, salsa, balroom; foxtrot, Engelse wals, tango, rumba, cha cha, slow foxtrot,jive disco, dance, nederpop, levensliedjes en meezingers.


FEESTTERREIN

Helikopter rondvlucht I 15:00 - 21:00 uur
Altijd al Tinte en omstreken vanuit de lucht willen bewonderen? Dit is je kans! 
Klik hier voor een overzicht van de tarieven van Prince Helicopters.


Klik hier voor de voorverkoopadressen en locatie. 

Houdt de website in de gaten voor wijzigingen en aanvullingen!