Vrijdag

Vrijdag 7 juli 2017  'Rap en Hiphop'

Peuterochtend | gratis toegang

Peutervoorstelling 'Kaatje Piraatje' I 10:00 uur (duur +/- 40 minuten)
Een spannend avontuur voor iedereen van klein tot groot. Alle rotte vissen en haaien bij elkaar!!! De dochter van Woeste Willem is stiekem aan boord gegaan van het piratenschip van haar vader. Maar...Wat doet ze daar??? Haar vader heeft haar nog zo gewaarschuwd, JIJ MAG NOOIT MEE!!! Dan wordt er midden op zee een heel bijzondere zeemeermin gevangen... Alle piraten doen opeens anders dan normaal. Is die zeemeermin echt wel zo lief en leuk als ze eruit ziet? 
Kom in je mooiste piratenoutfit naar de voorstelling, maar LET OP: er is beperkte parkeermogelijkheid op het Zomerfeestterrein. 
Naar de website van theater Zwuf.


Avondprogramma | Entree voorverkoop € 15,- (aan de kassa € 20,-)

GROTE TENT

Yes-R I 21:30 - 22:20 uur
Rapper, entertainer, presentator, acteur... Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer "Leipe Mocro Flavour" uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als "Rampeneren", "Hey Schatje", "Uit Elkaar", "Onbereikbaar", "Hallo", "Ready for ya", "Kleine meid"en zijn duet met Tim Akkerman, "Verder".
Naar de website van Yes-R.

Skoften sloopservice
 I 22:15 - 23:15 uur
Skoften.net komt met een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord he-le-maal uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice!  Een avond met De Sloopservice is als een rollercoaster zonder stoeltjes. Kapot. Wanneer je dacht álles al achter de draaitafels te hebben gezien, bereid jezelf dan maar alvast voor…
Naar de website van Skoften sloopservice.

Ali B  I 23:30 - 23:59 uur
Wie kent hem niet?! Ali B is  een rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leerde hem kennen door de nummer 1 hit Wat zou je doen met Marco Borsato.
Naar de website van Ali B.

De Kraaien I 00:30 - 01:30 uur
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev  de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z'n Haags. De Kraaien zijn vooral bekend van 'Ik vin d je lekker'.
Naar de website van De Kraaien. 


STC PODIUM

DJ Mike
 I 20:15 - 21:00 & 22:15 - 00:00 uur

Belgian Quo Band  I 21:00 - 22:15 uur
Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! 
Naar de website van Belgian Quo Band. 

Gashouse Gorillas I 00:00- 02:00 uur
Deze rock & roll blues band heeft het allemaal, vooral live; een voortreffelijke ritmesectie, een ongelooflijke saxofonist, een dijk van een frontman, prachtig gitaarspel en wonderschone songs. Deze band brengt de show niet naar het publiek maar in het publiek. Het repertoire van de band behelst meerdere stylen, Jump blues, Gypsy Swing, oldschool Rock & Roll, Cajun Music en zo nu en dan wat funky grooves.
Naar de website van Gashouse Gorillas.


FEESTTERREIN

Elektruck I avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 

Beware Streetartz I avond
Graffiti artist 

Space - Ci - Men I 20:30 - 21:00 & 21:30 - 22:00 & 22:30 - 23:00 uur
Straattheater

Klik hier voor de voorverkoopadressen en locatie. 


Compleet tijdschema