Donderdag

Donderdag 5 juli 2018  'Local Heroes'
Avondprogramma
 | Entree voorverkoop € 10,- (aan de kassa € 15,-)  

GROTE TENT

DJ Big B I 20:30 - 21:30  uur & 22.30 - 23:30 uur 
Barry van Rij, ook wel DJ Big B genoemd, is the king of moombahton. Hij zal de avond in de grote tent gaan openen. Dat wordt met de voetjes van de vloer!
Naar de website van DJ Big B.

Lizzy V & Band I 21:30 - 22:30 uur
Lizzy V is een jonge singer songwriter uit Rockanje. Ze won Gigstarter Artiest van het Jaar en treed regelmatig op met grote namen uit de muziekwereld. In 2017 had ze ruim 100 optredens over de hele wereld.  Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat. Haar nummers zijn catchy en blijven snel in je hoofd hangen. Donderdagavond is ze in Tinte waar ze haar talent, passie en positiviteit komt laten zien op het grote podium!
Naar de website van Lizzy V.


IN THE NAME OF  I 23:30 - 01:00 uur
In the Name of is een coverband van de U2. Zij spelen vol passie de geweldige nummer en bij elk optreden treden ze op alsof het de laatste keer is. In 2017 hebben ze The Clash of the Cover Bands Award gewonnen. Met wereldhits en hun jarenlange ervaring zullen zij donderdagavond een spetterende show verzorgen in de grote tent!
Naar de website van IN THE NAME OF. 

STC PODIUM

Popkoor Tintunes
 I 20:30 - 21:30 uur

Popkoor Tintunes is een jong koor dat in 2010 in Tinte (Gemeente Westvoorne) werd opgericht. Naast succesnummers, zoals ‘She is always a woman to me’ van Billy Joel, ‘Rolling in the deep’ van Adèle en ‘Fragile’ van Sting omvat het repertoire klassiekers als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘I will survive’ en bovendien een Nederlandstalig programma waaronder 'Schouder aan schouder' en 'Laat me'.
Naar de website van Popkoor Tintunes.

My Own Army I 22:30 - 23:30  uur
My Own Army is een Alternative-Indie rock band uit Rotterdam. De band bestaat al sinds 2008 en heeft meerdere albums uitgebracht. Dit jaar zijn ze vollop bezig met het maken van nieuwe nummers die ze zullen spelen op het Zomerfeest!
Naar de website van My Own Army.  

DJ Ferry Koestering I 23:45 - 01:30 uur
Ferry Koestering is een zingende DJ met meer dan 15 jaar ervaring. Niemand kan stil staan wanneer hij aan het optreden is. Een Nederlandstalige feestavond vol gezelligheid, entertainment en bekende Nederlandstalige klanken. Als dat geen feestje wordt!
Naar de website van DJ Ferry Koestering. 


PAGODE TENT

SpaceBar I 21:45 - 22:30 uur
Naar de website van SpaceBar. 

FEESTTERREIN

Elektruck I avond
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 
Naar de website van Elektruck. 

Toon Polygoon I 20:30 - 00:00 uur
Toon Polygoon is een ware belevenis om te zien. Met zijn grammofoonplaten laat hij iedereen dansen op nostalgische nummers!
Naar de website van Toon Polygoon. 

Fotobelevenis I avond
Om herinneringen vast te leggen komt er uiteraard een photobooth! Say cheese!
Naar de website van Fotobelevenis.

Houdt de website in de gaten voor updates!