Donderdag

Donderdag 6 juli 2017  'Local Heroes'
Avondprogramma
 | Entree voorverkoop € 10,- (aan de kassa € 15,-)  

SEPARATE
SEPARATE is een eigenzinnige rockcoverband en staat garant voor gevarieerde rockmuziek met veel power en verrassende muzikale uitstapjes die je niet zo snel zult verwachten. Kijk, luister and feel the energy! 
Naar de website van SEPARATE.

Mickey's Paper Heroes
Al bijna dertig jaar lang is Mickey's Paper Heroes volop aan de gang! 30 jaar ervaring, en met een repertoire die hen tot finalist, in de strijd om de beste coverband van Nederland, in Paradiso maakte. Stevige blues,stampende rock, dansbare funk, swingende pop en de meest gevoelige ballads. 
Naar de website van Micke's Paper Heroes. 

More than 2ofus XL versie
Het super enthousiaste “more than two of us” (afgelopen jaren veelal akoestisch te horen op het Klaaslangendoenplein en de camping) is een speciaal “Tintelied” aan het instuderen! Nog leuker; zij worden dit jaar exclusief voor het zomerfeest bijgestaan door 4 blazers. 

Popkoor Tintunes I 20:30 - 21:30 uur
Popkoor Tintunes is een jong koor dat in 2010 in Tinte (Gemeente Westvoorne) werd opgericht. Naast succesnummers, zoals ‘She is always a woman to me’ van Billy Joel, ‘Rolling in the deep’ van Adèle en ‘Fragile’ van Sting omvat het repertoire klassiekers als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘I will survive’ en bovendien een Nederlandstalig programma waaronder 'Schouder aan schouder' en 'Laat me'.
Naar de website van Popkoor Tintunes.


FEESTTERREIN

Sprietlopen I 19:30 - 21:00 uur
Net als vorig jaar begint deze avond met het spektakel "boegsprietlopen". Er wordt opnieuw een parcours uitgezet over de watering heen. IEDEREEN mag zich hiervoor inschrijven, het is voor jong en oud!

Elektruck I 20:00 - 01:00 uur
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van elektronische muziek en de bewerking daarvan. 

Klik hier voor de voorverkoopadressen en locatie. 

Houdt de website in de gaten voor wijzigingen en aanvullingen!