Woensdag

PROGRAMMA WOENSDAG 16 JULI
START FESTIVAL CAMPING - KEMPING TINTE!! 

"Tinte in concert"

13:00-17:00 uur 
KINDERMIDDAG 
(gratis entree)
Kinderkermis met o.a.: Oudhollandse Spelen, Draai- en zweefmolen, Luchtkussen, Rodeostier, Big Wheels parcours, ballonnenclown Jeppie en nog veel meer. Daarnaast: Kinderdisco met DJ Luuc, Fiets je eigen schilderij, een demonstratie/springparcours van Gymnastiekvereniging O.D.I. 

14:00-17:00 uur 
Start camping, inchecken tussen 14:00-17:00 uur 

20:00 uur start avondprogramma
Entree voorverkoop € 20,- aan de kassa € 25,-
Let op Tintenaren: voor deze avond zijn er geen gratis kaarten verkrijgbaar. Wees er snel bij voor een toegangskaartje voor Tinte in Concert!. op=op

20:00 uur 
DJ SVEN FORTE 
Tussendoor op het grote podium. Klik hier voor meer info over DJ Sven Forte.

21:00 uur (grote podium)
NIELSON
In het voorjaar van 2012 werd Nielson uit honderden kandidaten gekozen om deel te nemen aan het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, een initiatief van 3FM DJ Giel Beelen. Na de eerste aflevering van dit programma, waar hij zijn liedje Beauty & De Brains speelt, ontstaat er een ware hype om hem heen en lijkt de start van zijn solo carrière een feit. Naar de website van Nielson. 

21:45 uur (buitenpodium)
THE SMART
The Smart is opgericht door o.a. Michel Burgwal bekend van Mickey’s (paper heroes) en De Juf. De band speelt zowel Nederlands als Engelstalige nummers uit diverse periodes zoals Lenny Kravitz, Otis Redding, Simple Minds, Blöf, Commodores, Het Goede Doel, JURK en Pearl Jam. Het belooft een gezellig optreden te worden! Naar de website van The Smart. 

22:30 uur
 (grote podium)
VANVELZEN
Nederland leert VanVelzen kennen als enthousiast improviserende pianist in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Na het uitkomen van z'n debuutsingle 'Baby Get Higher' eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer'. En zoals iedereen weet is het daar niet bij gebleven. Naar de website van VanVelzen. 

23:00 uur 
TWO OF US
Akoestisch duo "Two of us" verzorgt een kort optreden op het "Klaaslangendoenplein" hierna zijn zij voor onze campinggasten exclusief te beluisten op Kemping Tinte na 01:00 uur. 

00:15 uur
 (grote podium)

RIGBY
Net als Nielson genomineerd voor de 3FM awards. De band kende al vele hoogtepunten zo leverden ze o.a. met One Song de themesong voor Serious Request 2009. Ze speelden op vele festivals en in bijna alle popzalen van Nederland, toerden met Moke en waren supportact voor Kaiser Chiefs en One Republic. Met Earth Meets Water scoorde de band zijn grootste hit tot nu toe. Het nummer was 22 weken lang op bijna alle playlisten te horen. Kortom een band die je moet zien! Naar de website van Rigby. 

Daarnaast op het feestterrein: 

REUZENRAD
Het Hollandrad is een 40 jaar jong reuzenrad dat door uitstekend onderhoud en vernieuwingen op technisch gebied tot één van de mooiste behoord in zijn categorie. Het +/- 22 meter hoge reuzenrad is hoog genoeg om boven de meeste bebouwing en begroeiing uit te komen en door de 16 ronde gondels een 360 graden uitzicht te geven op het omringende landschap.

GI-JO
Straattheater: Een verrassende rondlopende steltenact die de boel letterlijk op stelten zet. En waarin de reusachtig grote, knuffelige en nieuwsgierige Yeti, samen met zijn kleine Neanderthaler vriendin, iets van deze wereld probeert te begrijpen. Bij een nadere kennismaking blijkt de Yeti vertederend, vriendelijk en nog lang niet uitgestorven. Naar de website van Gi-JO. 

ELEKTRUCK
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van electronische muziek en de bewerking daarvan. Van knippen & plakken, effecten toevoegen tot het inspelen van (virtuele) instrumenten en opnames maken met een microfoon of een zelf meegebracht instrument. Naar de website van Elektruck 

Einde avond 02:00 uur

Overnachten??? Dat kan op onze festival camping "Kemping Tinte".