Zaterdag

PROGRAMMA ZATERDAG 19 JULI

"Tinte 25 jaar"

13:00-17:30 uur (entree gratis)
Kindermiddag met: 
Luchtkussen
13:00 uur  Jeugdbrandweerwedstrijden 
15: 00-17:30 uur Cupcake workshop (mede mogelijk gemaakt door Jetaart.nl) De Cupcake workshop wordt verdeeld in twee groepen. Wanneer de ene groep bezig is met de Cupcake wokshop is de andere groep bezig met Mad Science. Bij de Cupcake workshop is een prijs te winnen dus doe je best! 
15:00-17:30 uur Mad Science 
Stoere experimenten voor kinderen. Raketten lanceren, slijm maken, rook kringen schieten, magische UV-kralen, suikerspinnen en nog veel meer! Reken maar dat de gekke wetenschappers van Mad Science voor een dag zorgen om nooit te vergeten. We voeren een waanzinnig experiment uit en alle kinderen maken iets om mee naar huis te nemen!

Muziekprogramma 's middags (entree gratis)

14:15 uur
POPKOOR TINTUNES
Popkoor Tintunes is een jong koor dat in 2010 in Tinte (Gemeente Westvoorne) werd opgericht. De 62 zangeressen en zangers van het koor vinden het heerlijk om te zingen en stralen dat ook uit. Naast succesnummers, zoals ‘She is always a woman to me’ van Billy Joel, ‘Rolling in the deep’ van Adèle en ‘Fragile’ van Sting omvat het repertoire klassiekers als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘I will survive’ en bovendien een Nederlandstalig programma waaronder 'Schouder aan schouder' en 'Laat me'. Naar de website van Popkoor Tintunes

16:30 uur
DE VLAARDINGSE SMARTIES
De Vlaardingse Smarties is een koor, dat Nederlandstalige smartlappen en levensliederen ten gehore brengt. Het koor wordt begeleid door diverse musici en staat garant voor een gezellige middag of avond. Naar de website van De Vlaardingse Smarties.

Daarnaast op het terrein: 
Graffiti Artists
Reuzenrad

19:30 uur start avondprogramma 
Entree voorverkoop € 15,- aan de kassa € 20,-

19:30 uur (buiten podium)
ROADKILL CASSEROLE
Roadkill Casserole is een project, gestart door gitarist/zanger Sven Vandermaas. Als frontman van de Brielse bluesband Coupe Deville vond Sven het tijd om met iets nieuws te beginnen en dat is gelukt. Tussen Coupe Deville en Roadkill Casserole zit ruim 10 jaar waar Sven heeft getourd in de Verenigde Staten. Actief als gitarist van een Southern Rock/Country band heeft Sven vele opening acts gedaan voor niemand minder dan The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd en vele bekende country artiesten vanuit Nashville. Nu weer terug op Nederlandse bodem en tijd voor iets nieuws. Terug naar de roots qua muziek, die bestaan van oude blues naar de moderne blues rock. Klik hier voor meer info. 

21:15 uur (grote podium)
BENNY'S BIG SHOW ORCHESTRA 
Geen onbekende van Zomerfeest Tinte, en mag ook zeker niet ontbreken op het 25 jarig jubileum Zomerfeest Tinte. Iedere keer weer maken ze er een feestje van en dit jaar natuurlijk helemaal! Het enthousiasme van de muzikanten slaat direct over op het publiek. Het repertoire van Benny’s Big Show Orchestra bestaat uit ruim 350 nummers in vele stijlen. Van pop tot soul en van rock tot swing. Prachtige ballads maar ook het Nederlandstalige repertoire is vertegenwoordigd. Kortom voor ieder wat wils. Naar de website van Benny's Big Show Orchestra.

22:00 uur (grote podium)
LA THE VOICES
LA The Voices staan garant voor een smeltkroes van pop en klassieke muziek op een hoogstaand niveau dat in Nederland nooit eerder is vertoond. Hier staan vier mannen met stuk voor stuk individuele kwaliteiten, die samen garant staan voor kippenvel en emotie in muziek. Naar de website van LA The Voices.

22:00 uur (buiten podium)
TWENTY SICKS
No Nonsense, Rock 'n Roll!  Eigenzinnige covers..Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana.. Energiek, dynamisch, intens en vol passie! Met ruim 100 shows per jaar zijn de mannen van Twenty Sicks hard op weg naam te maken op de Nederlandse podia. De aanstekelijke mix van omgebouwde covers wordt met veel passie neergezet en laat het publiek geen moment stilstaan. Goede muziek, daar draait het om: No nonsense, Rock & Roll! Naar de website van Twenty Sicks. 

Daarnaast op het feestterrein: 

21:00 uur
SILENT DISCO
Leuk voor jong en oud! Met een draadloze hoofdtelefoon op, kan je dansen op de muziek van twee verschillende DJ's. Elke DJ draait een andere muziekstijl. Op de hoofdtelefoon kies je welk muziek kanaal het meeste aanspreekt en dansen maar! Zo kan het dus zijn dat de een staat "housen" terwijl de ander de polonaise loopt! Dit is zeker een ervaring die je een keer meegemaakt moet hebben. 

REUZENRAD
Het Hollandrad is een 40 jaar jong reuzenrad dat door uitstekend onderhoud en vernieuwingen op technisch gebied tot één van de mooiste behoord in zijn categorie. Het +/- 22 meter hoge reuzenrad is hoog genoeg om boven de meeste bebouwing en begroeiing uit te komen en door de 16 ronde gondels een 360 graden uitzicht te geven op het omringende landschap.

DE - MOBIELE - EENHEID
Straattheater: De-Mobiele-Eenheid is een duo dat verrijdbare shows brengt rond het fenomeen slagwerk. Het gaat over drums, ritme en gevoel. Meedoen kan, is veelal vereist! Naar de website van de-mobiele-eenheid. 

VUURWERK om 00:00 uur
Als klap op de vuurpijl vieren wij het 25 jarig jubileum van Zomerfeest Tinte met een spectaculaire vuurwerkshow verzorgt door Brandersstad Vuurwerk. Naar de website van Brandersstad Vuurwerk. 

Einde avond 02:00 uur

Overnachten??? Dat kan op onze festival camping "Kemping Tinte".


1395224328brandweerwedstrijden.jpg
1395224345luchtkussen.jpg
cupcake.jpg
mad-science.jpg
tintunes.jpg
bennys.jpg
la-the-voices.jpg
silent-disco.jpg
twenty-sicks.jpg
mobiele-eenheid.jpg
vuurwerk.jpg
1395224583reuzenrad.jpg