Maandag

PROGRAMMA MAANDAG 14 JULI

"Tinte als vanouds"

Gratis entree

19:15 uur
Marsoptredens vanaf 3 plaatsen naar het feestterrein.

 

VOLHARDING
Volharding laat regelmatig van zich horen bij o.a. marsoptredens in Oostvoorne en Tinte, winteruitvoeringen, bosconcerten en dorpsevenementen. Natuurlijk mogen zij bij de start van onze jubileum feestweek niet ontbreken. Naar de website van Volharding. 

BIG BAND LIBERTATIS PRIMITIAE 
Als Marching Band verzorgt Libertatis Primitae optredens alleen of samen met haar twirlers, zoals buiten optredens op het gebied van marsparade, serenades en stilstaande optredens op festivals en evenementen in Brielle en daarbuiten (zoals op het 25 jarig jubileum van Zomerfeest Tinte!). Naar de website van Liberatis Primitiae.

ONS GENOEGEN
Onder leiding van dirigent Bjorn van Pruijssen studeert het orkest elke week aan allerlei verschillende stukken. Alle muziekstijlen komen voorbij, van klassieke muziek tot hedendaagse popnummers en alles wat hier tussen in zit. Voor ieder wat wils dus! Naar de website van Ons Genoegen. 

20:00 uur
Opening door de burgemeester.

Kinderactiviteiten:
Ballonnen oplaten na de opening door de burgemeester 
Workshop graffiti: kleine caravan versieren. De caravan is het centrale punt voor kinderactiviteiten de rest van de week.
Daarnaast is er een luchtkussen waar de kinderen lekker op kunnen springen.  

20:30 uur 
DAGORKEST VOORNE PUTTEN EN ROZENBURG
Het dagorkest is het jongste blaasorkest op Voorne, Putten en Rozenburg en is ontstaan uit een samenwerking van alle muziekverenigingen op het eiland. Het orkest staat onder deskundige leiding van Dirigent Cees Kramer Sr. En telt uitsluitend geoefende blazers en slagwerkers. Naar de website van het Dagorkest.   

Tussendoor
THE JUGGETS JAZZBAND
The JUGGETS Jazzband is bekend als looporkest. De stijl van de band is te typeren als Dixieland, maar.....met deze mannen is een zijstapje zo gemaakt! Echter dan wel voorzien van een typisch JUGGETS arrangement. Naar de website van The Juggets Jazzband. 

20:30 uur 
Straattheater: Laat u verrassen door diverse acts uit onze eigen regio. 

21:30 uur
optreden van: BIG BAND LIBERTATIS PRIMITIAE 

22:15 uur
Prijsuitreiking mooiste Molik. 

22:30 uur 
Optreden van THE JUGGETS JAZZBAND

23:15 uur
BRIMARO TRIO
Ook het Brimaro Trio mag bij de opening van onze feestweek niet ontbreken.


Einde avond 00:00 uur 

ballonnen-oplaten.jpg
dagorkest.jpg
graffiti.jpg
libertatis.jpg
luchtkussen.jpg
ons-genoegen.jpg
volharding.jpg
the-juggets-jazzband.jpg