Donderdag

PROGRAMMA DONDERDAG 17 JULI

"Tinte Swingt"

12:00-17:00 uur
Diverse spelactiviteiten met medewerking van campingburgemeester Jack Kerklaan, bekend van Radio en TV , waaronder als Razende reporter van RTV Rijnmond. Jack Kerklaan kenmerkt zich door zijn 'no nonsense' presentatie. Recht voor z'n raap. Rotterdammer in hart en nieren. 

17:00 uur
BBQ  
Ambachtelijk bereid met vlees van Boerderij Assenberg. Een goed begin van de avond! 
Let op: inschrijven kan tot 10 juli a.s., vol = vol. 
Tijdens de BBQ kunnen de kinderen zich laten schminken. 

Prijs BBQ: 

Kinderen t/m 4 jaar = gratis
Kinderen 5 t/m 12 jaar = € 5,00
Volwassenen = € 10,00

Inschrijven kan op de volgende adressen: 
Karin Hoek, Colinslandsedijk 37 in Tinte (telnr.: 0181-415131)
Gerie Mol, Korteweg 9 in Tinte (telnr.: 0181-414285)

19:00-21:00 uur 
Sportieve lol met zeskampspelen!
Tweede deel (met groot finalespel) zeskampspelen. De 'Burgers' tegen de 'Buitenlui'. Je kun je hiervoor alvast opgeven via tinte400@hotmail.com om 21:00 uur is de prijsuitreiking.

19:00 uur start avondprogramma
Entree voorverkoop € 10,- aan de kassa € 15,- 

20:00 uur (buiten podium) 
THE SLICK & SUITED (met Duncan de Moor, winnaar van Brielle's Got Talent 2012!) 
‘MOTOWN EN SOUL MET EEN LEKKER RAUW RANDJE’ Zo beschrijven de bandleden van The Slick & Suited de muziek die zij schrijven en maken. Ontstaan op de Rockacademie in Tilburg en geïnspireerd door onder andere Marvin Gaye, Triggerfinger, Otis Redding, Weather Report, James Brown, Tower of Power, Deep Purple en Stevie Wonder. Deze mannen zijn vastberaden om een show neer te zetten met lekkere grooves, stevige gitaarpartijen, pakkende melodieën, kortom ‘music that suits everyone’! Klik hier voor meer info.

21:30 uur (grote podium)
DE CORONAS
De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee! Naar de website van De Coronas. 

DJ DENNIS BEESEMER
Tussendoor op het grote podium. 

22:00 uur  (buiten podium)
BLUE GRASS BOOGIEMEN
Van Paradiso tot 's werelds meest beroemde bluegrassclub de Station Inn in Nashville, Tennessee; van de Rodeo Bar in New York tot de Continental Club in 'live music capitol of the world' Austin, Texas; ze traden er op. Al ruim 22 jaar staan de Blue Grass Boogiemen voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Naar de website van Blue Grass Boogiemen.

Daarnaast op het feestterrein: 

REUZENRAD
Het Hollandrad is een 40 jaar jong reuzenrad dat door uitstekend onderhoud en vernieuwingen op technisch gebied tot één van de mooiste behoord in zijn categorie. Het +/- 22 meter hoge reuzenrad is hoog genoeg om boven de meeste bebouwing en begroeiing uit te komen en door de 16 ronde gondels een 360 graden uitzicht te geven op het omringende landschap.

ELEKTRUCK
Bij iedereen inmiddels wel bekend, De Elektruck. De Elektruck is een voormalige stadsbus omgebouwd tot een digitale werkplaats. In tweetallen kan er geëxperimenteerd worden met vele vormen van electronische muziek en de bewerking daarvan. Van knippen & plakken, effecten toevoegen tot het inspelen van (virtuele) instrumenten en opnames maken met een microfoon of een zelf meegebracht instrument. Naar de website van Elektruck 

BUBBLICA
Straattheater: Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen. Naar de website van Bubblica. 

Einde avond 02:00 uur

Overnachten??? Dat kan op onze festival camping "Kemping Tinte".
 


bbq.jpg
jeppie.jpg
1402513597zeskamp.jpg
1402513603zeskamp2.jpg
bubblica.jpg
coronas.jpg
blue-grass-boogiemen.jpg
the-slick-en-suited.jpg
reuzenrad.jpg
electruck.jpg